Szerző: Bőle György

2022. október 19. 14:49

Mi is az a deep learning, és mire használhatjuk?

Ilyen learning, olyan learning, AI, ideje tisztázni pár fogalmat.

Ebben a videóban Litkei Péter (Deepnetworks) röviden szemlélteti a klasszikus machine learning és a deep learning különbségeit, valamint határvonalait, illetve a gyakorlatban mutatja meg a deep learning néhány felhasználási területét, mint például szöveggenerálás vagy kézírásfelismerés.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Tanulnál Pétertől? Gyere el a HWSW 2022. október 25-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "Deep learning a gyakorlatban" című online képzésére, ahol Péter vezetésével tanulhatsz. A 8 alkalmas képzés során fokozatosan merülünk a mélybe és értjük meg a neurális hálók működését 0 ppt-vel és rengeteg kódolással. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

14:07
 

Mi is az a deep learning, és mire használhatjuk?

Még több videó

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról