Szerző: Bőle György

2022. október 19. 14:49

Mi is az a deep learning, és mire használhatjuk?

Ilyen learning, olyan learning, AI, ideje tisztázni pár fogalmat.

Ebben a videóban Litkei Péter (Deepnetworks) röviden szemlélteti a klasszikus machine learning és a deep learning különbségeit, valamint határvonalait, illetve a gyakorlatban mutatja meg a deep learning néhány felhasználási területét, mint például szöveggenerálás vagy kézírásfelismerés.

Rust? Kubernetes? FinOps? Melyiket válasszam?

Egy jó karrierdöntéshez sok apróság szükséges. Egy alapos hazai technológiai körkép azoban még hiányzott. Végre van ilyen, és a 21. kraftie adásban kidumáltuk.

Rust? Kubernetes? FinOps? Melyiket válasszam? Egy jó karrierdöntéshez sok apróság szükséges. Egy alapos hazai technológiai körkép azoban még hiányzott. Végre van ilyen, és a 21. kraftie adásban kidumáltuk.

Tanulnál Pétertől? Gyere el a HWSW 2022. október 25-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "Deep learning a gyakorlatban" című online képzésére, ahol Péter vezetésével tanulhatsz. A 8 alkalmas képzés során fokozatosan merülünk a mélybe és értjük meg a neurális hálók működését 0 ppt-vel és rengeteg kódolással. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

14:07
 

Mi is az a deep learning, és mire használhatjuk?

Még több videó
a címlapról