Szerző: Bőle György

2022. május 5. 21:25

Ansible alapú automatizáció: hogy a kreatív feladatokkal foglalkozhass

A modern informatikában fontos az automatizáció, a rendszerek kialakítása és üzemeltetés sem kivétel ez alól.

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x)

A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x) A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

Az alkalmazás fejlesztések felgyorsulásával és az infrastruktúrák növekedésével egyre többször kell új - teszt, éles - környezetet építeni, akár a nulláról, változásokat eszközölni és mindezt egyre kevesebb idő alatt. Az egyetlen megoldás tehát, hogy automatizációt használunk. Az elérhető eszközök közül mára az Ansible lett az, mely egyértelműen kiemelkedik a mezőnyből, amikor automatizációról beszélünk. Könnyen tanulható, rengeteg rendszer és alkalmazás támogatásával rendelkezik, és folyamatosan fejlődik. Deim Ágoston (Kockaképző) a HWSW free! meetup-sorozat Ansible állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában röviden bemutatja az Ansible-t, és elmondja miért éppen ez az ideális választás.

Tanulnál Ágostontól? Gyere el a HWSW 2022. május 17-én induló, 8 alkalmas, 24 órás, "Bevezetés az Ansible alapú automatizációba" című online képzésére, ahol Ágoston vezetésével tanulhatsz. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

13:36
 

Ansible alapú automatizáció: hogy a kreatív feladatokkal foglalkozhass

Még több videó

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról