Szerző: Bőle György

2022. május 10. 14:29

AWX: központosított Ansible alapú automatizáció webes felületről

Az AWX az Ansiblehez elérhető web-alapú "grafikus" felület, azonban sokkal több, mint egy GUI.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az AWX tulajdonképpen egy automatizáció menedzsment eszköz. Használatával különböző jogosultságokat adhatunk a különböző felhasználóknak, csoportoknak, auditálhatjuk és hibakeresést végezhetünk az Ansible playbookok futtatása során, valamint automatizálhatjuk időzítéssel és workflow kialakításával az Ansible alapú feladat végrehajtásokat. Deim Ágoston (Kockaképző) a HWSW free! meetup-sorozat Ansible állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában röviden bemutatja az AWX működését.

Tanulnál Ágostontól? Gyere el a HWSW 2022. május 17-én induló, 8 alkalmas, 24 órás, "Bevezetés az Ansible alapú automatizációba" című online képzésére, ahol Ágoston vezetésével tanulhatsz. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

14:45
 

AWX: központosított Ansible alapú automatizáció webes felületről

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról