:

Szerző: Bőle György

2022. május 10. 14:29

AWX: központosított Ansible alapú automatizáció webes felületről

Az AWX az Ansiblehez elérhető web-alapú "grafikus" felület, azonban sokkal több, mint egy GUI.

API-meetup: Háborúk és kiberhadviselés az API-k korában (x)

Ha érdekelnek a leggyakoribb támadások és a védekezés módja, gyere el június 9-i online meetupunkra!

API-meetup: Háborúk és kiberhadviselés az API-k korában (x) Ha érdekelnek a leggyakoribb támadások és a védekezés módja, gyere el június 9-i online meetupunkra!

Az AWX tulajdonképpen egy automatizáció menedzsment eszköz. Használatával különböző jogosultságokat adhatunk a különböző felhasználóknak, csoportoknak, auditálhatjuk és hibakeresést végezhetünk az Ansible playbookok futtatása során, valamint automatizálhatjuk időzítéssel és workflow kialakításával az Ansible alapú feladat végrehajtásokat. Deim Ágoston (Kockaképző) a HWSW free! meetup-sorozat Ansible állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában röviden bemutatja az AWX működését.

Tanulnál Ágostontól? Gyere el a HWSW 2022. május 17-én induló, 8 alkalmas, 24 órás, "Bevezetés az Ansible alapú automatizációba" című online képzésére, ahol Ágoston vezetésével tanulhatsz. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

14:45
 

AWX: központosított Ansible alapú automatizáció webes felületről

Még több videó

Május végén ismét 3 alkalommal jelentkezünk, lesz CI/CD, Flutter, és one-man-show is, ahol alaposan bemutatkozik a Tekton, a K8s natív pipeline.

:
a címlapról