Szerző: Ady Krisztián

2000. március 7. 19:04

Z400 később

Az AcesHardware Cebit összeállítás ából kiderül pár információ az S3 következő kártyájáról, a Z400-ról is. Sajnos az időpontok csúszni látszanak, a kártyát csupán az augusztus-szeptemberi időszakra ígérik, reméljük ez már a valóban újratervezett chipekkel érkezik. Az órajel (core) 150-175Mhz között.

Az AcesHardware Cebit összeállításából kiderül pár információ az S3 következő kártyájáról, a Z400-ról is. Sajnos az időpontok csúszni látszanak, a kártyát csupán az augusztus-szeptemberi időszakra ígérik, reméljük ez már a valóban újratervezett chipekkel érkezik. Az órajel (core) 150-175Mhz között.
Megerősítik az interjú közben elhangzottakat is, miszerint április közepére várhatjuk a teljes T&L-es meghajtóprogramokat a Viper II-höz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról