Szerző: Bőle György

2021. június 10. 12:25

Amit senki sem mond el egy AI-projektről

Mi a valóság, és mi a hype?

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

AI már lehet a gyárakban, a személyautónkban, sőt, már a kenyérpirítónkban is. De miről szól ez az egész? És hogyan néz ki egy AI projekt a gyakorlatban? Gulyás Máté, a Datapao alapítója a 2019-es HWSW digitális termékfejlesztési konferencián tartott és alább megtekinthető előadásában egy gyakorlati példán keresztül végigmegy azokon a lépéseken, ami ma a nagybetűs valóságot jelenti ezekben az adatelemzési és gépi tanulásos projektekben. Sorra veszi a kihívásokat és azokat a skilleket, amikre szükség van egy ilyen projekthez és milyen technológiákat kell használni. Azt is megvizsgálja, hogy mi kell a kutatási fázisban és mi az üzemeltetési oldalon. A jövőről is szó lesz: mit várhatunk a gépi tanulástól és merre tart a fejlődés?

22:27
 

Amit senki sem mond el egy AI-projektről - Gulyás Máté (Datapao)

Még több videó

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 18. 03:56

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.