Szerző: Bőle György

2021. május 20. 14:35

A Scrum egyik újdonsága: Product Goal. Mit kezdjünk vele?

A Product Goal a Scrum Guide 2020-as frissítésekor került be újdonságként.

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az Útmutató szokás szerint elég szűkszavúan fogalmaz és a gyakorlati alkalmazáshoz segítséget nem ad, azt máshol kell keresnünk. Az eltelt fél év alatt már elég sok anyag keletkezett. Ezek egy részét hiteles, gyakorló szakemberek tették közzé arra vonatkozóan, hogy milyen a jó termék cél, mire való és hogyan használjuk, milyen problémát tudunk megoldani vele. Guthy Miklós, a Sticky Note szakértője a HWSW free! meetup-sorozat 2021. május 18-i, Scrum Update című állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában röviden körbejárta mit is érdemes tudni a fenti újdonságról.

Tanulnál Mikitől? Gyere el a HWSW 2021. június 1-jén kezdődő, 6 alkalmas, 12 órás, Scrum Update című gyakorlatorientált, online képzésére, ahol Miki vezetésével tanulhatsz. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

16:39
 

A Scrum egyik újdonsága: Product Goal. Mit kezdjünk vele?

Még több videó
a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 23. 23:30

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.