Szerző: Koi Tamás

2024. június 7. 14:17

Akarsz róla beszélni? És egy MI-nek?

Napi szinten hallani újabbnál-újabb sztorikat arról, hogy milyen módon épül be az életünkbe a mesterséges intelligencia, mely helyettesíthet barátot, romantikus, távoli szerelmet, sőt akár pszichológust is. Ennek azonban komoly rizikói lehetnek, erről beszéltünk a heti weekly adásban szakértőnkkel.

A mesterséges intelligencia ijesztően sok aspektusát változtatja meg az életünknek és már most látszik, hogy a modern emberiség mentális egészségére is hatással lesz - hogy jó vagy rossz értelemben, azt egyelőre nehéz megítélni.

Ebben az adásban vendégünkkel, Damsa Andrei-jel azt próbáljuk megfejteni, hogyan függ össze az AI a pszichológia tudományával, módszerekkel, milyen mentális egészséggel kapcsolatos jelenségeket és problémákat hoz be a generatív AI körüli hype.

Az adásban elhangzott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk, és a többi hallgatóval. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, és a YouTube csatornánkon is.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról