Szerző: Koi Tamás

2023. május 26. 10:41

Születésnapi ajándéknak is beillik a Meta gigabírsága

A héten csillagászati összegre büntette az ír adatvédelmi hatóság a Meta-t, éppen azon a héten, amikor a korábban rettegett átfogó uniós adatvédelmi rendelet, a GDRP ötödik éve van kötelező érvényben hatállyal. Ennek a büntetésnek a hátteréről beszélgettünk egy meglepetésvendégünkkel.

Van annak egy diszrét bája, hogy az EU éppen a GDPR hatályba lépésének ötéves évfordulóján büntette meg 1,2 milliárd euróra a Metát. Pontosabban az ír adatvédelmi hatóság büntette meg, nem teljesen önszántából - WUT? Részletek az adásban - meglepetésvendéggel!

Amiről még szót ejtünk: Netflix fiókmegosztás, avagy egy korszak vége, illetve az új korszak kezdete a Sonynál, az újabb kézikonzolos próbálkozással.

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, és a YouTube csatornánkon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról