:

Szerző: Koi Tamás

2023. április 14. 12:56

Szevasz vodásodó DIGI, microsoftosodó Activision!

Búcsúzik a DIGIMobil hálózata, ami nem különösebben meglepő fejlemény azok számára, akik az elmúlt időszakot nem egy barlang mélyén töltötték. De búcsúznak Párizsban az e-rollerek és búcsúzhat a független Activision Blizzard is. Ezek a HWSW weekly podcast-sorozatának legfrissebb adástémái.

A Vodafone hálózatára költözik a DIGIMobil júniustól, szóljon, aki meglepődött! Az viszont tényleg meglepetés lenne, ha egy maroknyi amerikai gamer meg tudná akadályozni az évtized akvizícióját, az Activision Blizzard felvásárlását. De mint tudjuk, a meglepetések korát éljük. Ez itt a HWSW legfrissebb weekly adása, ahol a fentiek mellett szó lesz a párizsi e-rollerek elleni szavazásról és az Apple óriási zakójáról a PC-piacon. Hallgassátok sok szeretettel!

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten és a Google Podcasten.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról