Szerző: Koi Tamás

2023. március 17. 08:41

Tájkép díjkorrekció után

Március közepe ezúttal nem csak a nemzeti ünnep miatt volt nevezetes, hanem mert a Vodafone-t és a Telekomot követve a Yettel Magyarország is végrehajtotta a tavalyi év pénzromlását alapul véve az inflációkövető díjkorrekciót. Jórészt ennek hátteréről lesz szó a HWSW podcast Weekly adásában, plusz szülinapozunk, Revolutozunk és BlackBerryzünk.

Március közepén végrehajtotta inflációkövető díjkorrekcióját a Yettel Magyarország, követve a Vodafone-t és a Telekomot. De miért volt erre az egészre szükség, és ki, mikor, mennyit emelt a díjain? Végre rendet vágunk a káoszban, plusz születésnapot ünneplünk, illetve megemlékezünk az MNB Revolutot ekéző (de vajon joggal) közleményéről is. És jön a BlackBerry-film!

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten és a Google Podcasten.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról