:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 18. 10:44

Július elején jelenik meg a javított VIA KT266 chipkészlet

[VIAHardware] A VIA július elején dobja piacra a KT266 chipkészlet új revízióját, amelyben a hírek szerint számos stabilitási és teljesítménybeli problémát orvosoltak.

Korábban elterjedtek olyan hírek, melyek szerint a "javított" chipkészlet már nem KT266 néven kerül forgalomba, hanem átnevezik KT266A vagy KT266 Pro névre. Nos, ez nem igaz, a chipkészlet továbbra is KT266 névre hallgat majd, csupán a "verziószám" lesz más.

A nagy alaplapgyártók közül sokan az új revízió megjelenésekor rögtön piacra is dobják új alaplapjaikat, ezek közé tartozik az ABIT, az ASUS és az Iwill is. Úgyhogy ha valaki KT266 chipsetes alaplap vásárlását tervezi, érdemes pár hetet várnia, valószínű nem jár majd rosszul.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.