:

Szerző: Barna József

2001. június 17. 22:37

Az AMD az idén megáll 1,6 GHz-nél

[ComputerDK] Újabb olyan információk láttak napvilágot, melyek megerősíteni látszanak a japán PC Watch azon korábbi értesüléseit, mely szerint az AMD az idén nem kíván 1,6 GHz-nél gyorsabb processzorokat megjelentetni.

Egy nemrégiben nyilvánosságra hozott processzor-útiterv szerint ugyanis a jelenleg már kapható 1,4 GHz-es Athlon CPU lesz az utolsó Thunderbird magos AMD processzor. Ezt követi majd ez év harmadik negyedévében az 1500 (s egyben az utolsó 200 MHz FSB-t használó) és 1533 MHz-es, majd negyedik negyedévben az 1,6 GHz-es Palomino.

Ennél gyorsabb processzort az AMD nem kíván az idén megjelentetni. A következő, 1733 MHz-en futó Palomino magos Athlon csak jövő év elején várható.

Szólj hozzá a fórumban!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.