Szerző: bzd

2001. június 18. 00:00

A Cool-it harmadik újjászületése

A lap rendszeres olvasóinak nyilván szemetszúrt, hogy az elmúlt 6 hónap termése nem nevezhető éppen dicsőségesnek... A Cool-it gyengélkedésének számtalan oka volt, első helyen a különféle technikai problémáinkat és az azokból következő sokkhatásokat említeném meg. A szakadékból visszakapaszkodva XTR kolégámmal sokat töprengtünk a folytatáson, így született meg egy új Cool-it gondolata, mely a HC tuningot helyezi előtérbe a tuningos társadalom információkkal való bőséges ellátásával együtt. Az oldal új koncepciója véleményünk szerint már nem illene bele a HWSW egyre "nyakkendősebb" világába, ezért az oldal új helyen újul majd meg: http://www.internews.hu/cool-it/

Az oldal majd' két és fél éves történetében az Internews lesz a 4. házigazdánk, az Extra, a HARDWARE HunPAGE és a HWSW után. A HWSW-nek ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az elmúlt csaknem másfél évért, mely a Cool-it eddigi történetében kétségkívül a legmeghatározóbb szakasz volt, a HWSW tette lehetővé, hogy az oldal széles körben is ismertté váljon, valamint rengeteg tapasztalattal is gazdagodtunk az együtt lebonyolított tesztek, forrasztások és hasonlók során.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.