Szerző: bzd

2001. június 18. 00:00

A Cool-it harmadik újjászületése

A lap rendszeres olvasóinak nyilván szemetszúrt, hogy az elmúlt 6 hónap termése nem nevezhető éppen dicsőségesnek... A Cool-it gyengélkedésének számtalan oka volt, első helyen a különféle technikai problémáinkat és az azokból következő sokkhatásokat említeném meg. A szakadékból visszakapaszkodva XTR kolégámmal sokat töprengtünk a folytatáson, így született meg egy új Cool-it gondolata, mely a HC tuningot helyezi előtérbe a tuningos társadalom információkkal való bőséges ellátásával együtt. Az oldal új koncepciója véleményünk szerint már nem illene bele a HWSW egyre "nyakkendősebb" világába, ezért az oldal új helyen újul majd meg: http://www.internews.hu/cool-it/

Az oldal majd' két és fél éves történetében az Internews lesz a 4. házigazdánk, az Extra, a HARDWARE HunPAGE és a HWSW után. A HWSW-nek ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az elmúlt csaknem másfél évért, mely a Cool-it eddigi történetében kétségkívül a legmeghatározóbb szakasz volt, a HWSW tette lehetővé, hogy az oldal széles körben is ismertté váljon, valamint rengeteg tapasztalattal is gazdagodtunk az együtt lebonyolított tesztek, forrasztások és hasonlók során.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról