Szerző: roberto

2001. június 14. 19:12

A kiadványszerkesztés mestere: Adobe PageMaker 7.0

[Adobe] Az Adobe bejelentette a PageMaker kiadványszerkesztő 7.0-ás verzióját. Az eddig is rengeteg szolgáltatással bíró programcsomag új verziója könnyen használható eszközökkel támogatja a professzionális minőségű üzleti kiadványok elkészítését. A PageMaker 7.0 szorosabb integrációt biztosít a népszerű üzleti alkalmazásokkal, és természetesen támogatja az Adobe Network Publishing-re vonatkozó elveit (készítsd el, és nézd meg bárhol, eszköztől, helytől függetlenül).

Adobe[Adobe] Az Adobe bejelentette a PageMaker kiadványszerkesztő 7.0-ás verzióját. Az eddig is rengeteg szolgáltatással bíró programcsomag új verziója könnyen használható eszközökkel támogatja a professzionális minőségű üzleti kiadványok elkészítését. A PageMaker 7.0 szorosabb integrációt biztosít a népszerű üzleti alkalmazásokkal, és természetesen támogatja az Adobe Network Publishing-re vonatkozó elveit (készítsd el, és nézd meg bárhol, eszköztől, helytől függetlenül).

A friss PageMaker könnyen együttműködik más Adobe alkalmazásokkal (Photoshop, Photoshop Elements, Illustrator), így például képes a Photoshop és az Illustrator formátumainak kezelésére; a beépített PDF-kezelés lehetővé teszi a strukturált PDF fájlok (tagged PDF) készítését, ezek az automatikus újratördelési mechanizmusoknak köszönhetően számos eszközön, például laptopokon, PDA-kon, vezeték nélküli eszközökön is megjeleníthetőek. A sajtóközlemény szerint a továbbfejlesztett konverterekkel jelentős időmegtakarítás érhető el, A PageMaker 7.0 számára a Microsoft Word, a Microsoft Publisher és a QuarkXPress fájlai egyaránt könnyen kezelhetőek.

A 7.0-ás verzió az egyesült államokbeli és a kanadai vásárlók számára már a nyáron elérhető lesz, a teljes csomag várhatóan 499 dollárba, míg a frissítés 79 dollárba fog kerülni. A támogatott operációs rendszerek: MAC OS 8.6 (Apple Software Font Manager Update 1.0-val), 9.1, OS X (Classic), Microsoft Windows 98, Windows NT 4.0 (5-ös vagy 6-os javítócsomaggal), Windows 2000 és Windows ME.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról