Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 14. 13:03

LG mobiltelefonok Oroszországnak: ugródeszka Nyugat-Európa felé

Dél-koreai források szerint az elektronikai óriásvállalat LG Oroszországon keresztül szeretné elérni a nyugat-európai mobilpiacokat. A koreai vállalat ezért júniusban 10 000 telefont exportál Oroszországba.

Az LG hosszú távú tervei között az európai mobilpiac meghódítása szerepel. A vállalat terveiben különös hangsúlyt fektet az olasz, spanyol és angol területekre.

Az LG két modelljét szállítja majd Oroszországba: az LG-500 egy nagy tudású WAP-képes készülék, amely hanghívással, diktafonnal, saját memóriával és határidőnaplóval rendelkezik. Az alsó kategóriás LG-200 inkább a fiatalok kedvence lehet, ugyanis 7 beépített játék található benne.


LG-500 és LG-200 mobiltelefonok

Egyelőre az oroszoknak csupán 2 százaléka rendelkezik mobiltelefonnal, de ez évenként több, mint 100 százalékkal növekedik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról