Szerző: Vörös Péter

2001. június 9. 13:00

NEC Valuestar G: asztali PC beépített ADSL modemmel

[AsiaBizTech] Alapkiépítésben a Valuestar G-ben 800 MHz-es Celeron van, egy CD-R/RW drive és 15"-os TFT kijelző - az igazi érdekesség azonban az, hogy a PC-ben található egy beépített ADSL modem is valamint egy külső osztó (splitter) is a telefon ill. ADSL vonalhoz. Az ADSL modem megfelel az ún. Annex C előírásainak és a max. letöltési sebesség 1,5 Mbps, míg a max. feltöltési sebesség 512 kbps. Egyetlen megkötés van: a Valuestar G Internet hozzáférése a NEC ISP-jéhez, az ADSLe course Biglobe-hoz kötött.

A Valuestar G számos alkatrésze szabadon választható: memória kapacitás, HDD kapacitás, optikai drive típusa és a kijelző. Grafikus chipként a PC-ben NVIDIA GeForce2 MX található, az operációs rendszer pedig Windows Me.

A készülék ára 179.800 jen (kb. 438 ezer Ft).

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.