Szerző: roberto

2001. június 8. 10:04

Rendszerkezelő megoldás SuSE Linuxra az Aduvától

HIRDETÉS

SuSE[SuSE] Az Aduva, az automatizált rendszerkezelési megoldások egyik jelentős szállítója rendszerkezelési megoldást jelentett be SuSE Linuxra. Az Aduva Manager és az Aduva Director hálózati alapú szoftvertechnológia, amellyel automatizálhatóak a SuSE és a Red Hat Linux rendszerek rendszergazdai feladatai. Az Aduva Manager egyetlen gépen, az Aduva Director pedig több linuxos gépből álló hálózaton teljesíti az olyan rendszeradminisztrációs feladatokat, mint a frissítés, patch-ek, új meghajtóprogramok vagy szoftverek telepítése.

Az Aduva rendszereinek alapja az Aduva Knowledge Base. Ez a tudásbázis szoftvercsomag-függőségi és csomagütközési információkat, meghajtókról, kernelmodulokról szóló információkat tartalmaz, és folyamatosan bővül minden frissítés, patch, biztonsági figyelmeztetés stb. nyomán. Az Aduva termékeiről további információval szolgál a cég weblapja.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 16:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.