:

Szerző: roberto

2001. június 8. 10:04

Rendszerkezelő megoldás SuSE Linuxra az Aduvától

SuSE[SuSE] Az Aduva, az automatizált rendszerkezelési megoldások egyik jelentős szállítója rendszerkezelési megoldást jelentett be SuSE Linuxra. Az Aduva Manager és az Aduva Director hálózati alapú szoftvertechnológia, amellyel automatizálhatóak a SuSE és a Red Hat Linux rendszerek rendszergazdai feladatai. Az Aduva Manager egyetlen gépen, az Aduva Director pedig több linuxos gépből álló hálózaton teljesíti az olyan rendszeradminisztrációs feladatokat, mint a frissítés, patch-ek, új meghajtóprogramok vagy szoftverek telepítése.

Az Aduva rendszereinek alapja az Aduva Knowledge Base. Ez a tudásbázis szoftvercsomag-függőségi és csomagütközési információkat, meghajtókról, kernelmodulokról szóló információkat tartalmaz, és folyamatosan bővül minden frissítés, patch, biztonsági figyelmeztetés stb. nyomán. Az Aduva termékeiről további információval szolgál a cég weblapja.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:09

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.