Szerző: roberto

2001. június 8. 10:04

Rendszerkezelő megoldás SuSE Linuxra az Aduvától

SuSE[SuSE] Az Aduva, az automatizált rendszerkezelési megoldások egyik jelentős szállítója rendszerkezelési megoldást jelentett be SuSE Linuxra. Az Aduva Manager és az Aduva Director hálózati alapú szoftvertechnológia, amellyel automatizálhatóak a SuSE és a Red Hat Linux rendszerek rendszergazdai feladatai. Az Aduva Manager egyetlen gépen, az Aduva Director pedig több linuxos gépből álló hálózaton teljesíti az olyan rendszeradminisztrációs feladatokat, mint a frissítés, patch-ek, új meghajtóprogramok vagy szoftverek telepítése.

Az Aduva rendszereinek alapja az Aduva Knowledge Base. Ez a tudásbázis szoftvercsomag-függőségi és csomagütközési információkat, meghajtókról, kernelmodulokról szóló információkat tartalmaz, és folyamatosan bővül minden frissítés, patch, biztonsági figyelmeztetés stb. nyomán. Az Aduva termékeiről további információval szolgál a cég weblapja.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról