:

Szerző: roberto

2001. június 8. 10:12

Stabilabb, szebb: itt a friss kiadású, 0.9.1-es Mozilla

Mozilla[Mozilla.org] Az előző kiadás óta jelentősen megnövekedett a Mozilla stabilitása, legalábbis a Release Notes azt állítja, hogy a 34 leggyakoribb lefagyást okozó hibát elhárították. A "Modern" skin egy alapos átvizsgáláson esett túl, finomabb lett az egész felület, új ikonok készültek. Összeolvasztották az eddigi statusbart és a taskbart egyetlen eszköztárrá, ezzel felszabadult egy pici képernyőhely. Az IBM közreműködésének köszönhetően pedig további Unicode-követelmények kerülhettek az új verzióba, a mostani már támogatja a hagyományos írásvezetéstől eltérő irányú héber és arab írást is (bidirectional support). A friss kiadást szokás szerint Win32, Macintosh és Linux rendszerekre lehet letölteni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.