Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 5. 14:02

A Compaq TrailBlazer programja a 64 bites vállalati infrastruktúra elterjesztéséért - Itanium alapokon

[Mmd] A Compaq Computer Corporation bejelentette TrailBlazer nevű programját, melynek célja, hogy elősegítse a 64 bites vállalati infrastruktúra mielőbbi elterjedését - Intel Itanium processzorral szerelt ProLiant szerverekre épülő rendszerek szállításával.

A 64 bites Itanium processzorral működő ProLiant szerver a szoftverfejlesztők és a technológiát elsők között alkalmazó vállalatok számára lehetővé teszi, hogy maximálisan kiaknázzák a korszerű 64 bites arhitektúra előnyeit - elsősorban Microsoft 64 bites Windows Advanced Server Limited Version, illetve Linux operációs rendszereken futó alkalmazásaikhoz.

Stabilitásával, megbízhatóságával, költséghatékonyságával a 64-bites ProLiant szerver referencia platfomként szolgál a 64 bites architektúra előnyeit (64GB memória, egyedülálló lebegőpontos teljesítmény, bizonyított tranzakciós biztonság, több alkalmazás párhuzamos futtatása, stb.) teljes mértékben kihasználó alkalmazások fejlesztéséhez.

A Compaqnak immár öt éves munkája fekszik az iparági szabványú szerver technológia fejlesztéséban, amelynek első lépése a most bemutatásra kerülő Itanium alapú 64 bites ProLiant szerver.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról