Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 5. 11:50

Az MSI bemutatta 850-Pro2 alaplapját Pentium 4 processzorokhoz

Az MSI a tajvani Computex kiállításon mutatta be új Pentium 4 alaplapját.

Az MSI 850-Pro2 névre hallgató alaplap csak három fontos dologban tér el a korábbról ismert MSI 850-Pro alaplaptól. Az új kiadás már 4 rétegű NYÁK-ra készül, támogatja az MSI PC2PC technológiát és az 1,4-1,7 GHz-es Intel Pentium 4 processzorokat.

Az ATX kivitelű alaplapon a Socket 423 processzorfoglalaton kívül négy RIMM memóriaaljzat található, melyekbe legfeljebb 2 GByte Rambus DRAM memória helyezhető. Az Intel QDR technológia segítségével a memória adatáteresztő képessége akár 3,2 GByte/sec is lehet. A bővíthetőséget 1 AGP, 4 PCI és 1 CNR foglalat biztosítja.

Az Intel ICH2 southbridge egy kétcsatornás ATA33/66/100 vezérlőt, 4 USB port támogatását, hálózati vezérlőt és egy integrált ac'97 PCI audiovezérlőt biztosít.

További szolgáltatások:

  • D-LED: az alaplapon található 4 LED legfeljebb 16 hibakódot képesmegjeleníteni, ezzel elősegíti a gyors hibakeresést
  • PC Alert III: a szoftver segítségével folyamatosan nyomon követhető a számítógép állapot, beleértve a hőmérsékletet, feszültségszinteket, a hűtőventillátorok fordulatszámát és a memória állapotát
  • Suspend to RAM funkció
  • PC 99 és PCI 2.2 kompatibilitás
  • MSI PC2PC kapcsolat

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.