:

Szerző: Vörös Péter

2001. június 1. 10:04

Hat további Microsoft alkalmazás jelent meg az Office XP-vel együtt

[TechWeb] A Microsoft tegnap dobta piacra Office XP alkalmazás csomagját, de ezenkívül hat további programot is megjelentetett a redmondi óriás. Természetesen mind a hat program szoros integrációt kínál az Office XP-vel. A következő programokról van szó: FrontPage 2002 (Web-hely készítő és kezelő eszköz), a MapPoint 2002 (vállalati GIS térképészeti program), a Publisher 2002 (DTP szoftver), a SharePoint Portal Server (üzleti portál termék), a Visio 2002 (üzleti folyamatábra ill. diagam készítő szoftver) és a Mobile Office Manager (mobil eszközök vállalati felhasználását segítő program). Az Office XP-t és a hat másik programot számos amerikai nagyvárosban mutatja be a Microsoft, amely szerint ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy a felhasználók jobban kezeljék és használják az adatokat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 10:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.