Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 31. 16:30

Óriási felhajtás a ma megjelenő Microsoft Office XP körül

A Microsoft a mai napon indítja útjára az Office XP programcsomagot. A new yorki bemutatón Bill Gates mellett jelentős nagyvállalatok (Amazon.com, Ford Motor, Turner Broadcasting, UPS, stb. )képviselői is jelen lesznek, hogy elmondják, cégeik hogyan profitálnak a Windows XP-ből.

Az erőteljes támogatás ellenére a Microsoftnak nem lesz könnyű eladni az Office XP-t - állítják az elemzők. A szoftver semmi olyat nem tartalmaz, amire a felhasználóknak elengedhetetlenül szüksége lenne.

A Microsoft mindenesetre arra szeretne rávilágítani, hogy az Office XP révén felszínre kerülhet a "rejtett tudás", és a program "átalakítja a személyes produktivitást".

A Microsoft felmérése szerint a dolgozók idejük 40 százalékát alkotással töltik, 30 százalékát pedig információgyűjtéssel. Az Office XP új képességei 10 százalék időt takarítanak meg - állítja az Office XP termékmenedzsere Lisa Gurry.

Az Office szoftvercsomag a Microsoft legfontosabb terméke - a redmondi szoftvergyártó bevételeiek közel 40 százalékát az irodai programcsomag termeli ki. Ezért létfontosságú a kedvező fogadtatás és a Microsoft időt, pénzt nem kímélve próbálja majd rávenni a felhasználókat az új Office megvásárlására.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.