:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 31. 16:30

Óriási felhajtás a ma megjelenő Microsoft Office XP körül

A Microsoft a mai napon indítja útjára az Office XP programcsomagot. A new yorki bemutatón Bill Gates mellett jelentős nagyvállalatok (Amazon.com, Ford Motor, Turner Broadcasting, UPS, stb. )képviselői is jelen lesznek, hogy elmondják, cégeik hogyan profitálnak a Windows XP-ből.

Az erőteljes támogatás ellenére a Microsoftnak nem lesz könnyű eladni az Office XP-t - állítják az elemzők. A szoftver semmi olyat nem tartalmaz, amire a felhasználóknak elengedhetetlenül szüksége lenne.

A Microsoft mindenesetre arra szeretne rávilágítani, hogy az Office XP révén felszínre kerülhet a "rejtett tudás", és a program "átalakítja a személyes produktivitást".

A Microsoft felmérése szerint a dolgozók idejük 40 százalékát alkotással töltik, 30 százalékát pedig információgyűjtéssel. Az Office XP új képességei 10 százalék időt takarítanak meg - állítja az Office XP termékmenedzsere Lisa Gurry.

Az Office szoftvercsomag a Microsoft legfontosabb terméke - a redmondi szoftvergyártó bevételeiek közel 40 százalékát az irodai programcsomag termeli ki. Ezért létfontosságú a kedvező fogadtatás és a Microsoft időt, pénzt nem kímélve próbálja majd rávenni a felhasználókat az új Office megvásárlására.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról