Szerző: roberto

2001. május 29. 21:17

A SuSE megjelölte a 7.2-es verzió kiadásának napját

[LinuxPR] A SuSE mai bejelentése szerint a SuSE Linux 7.2-es verziója június 15-én fog megjelenni. Az új disztribúcióban elsősorban a biztonsági kérdésekre és a multimédiás lehetőségek bővítésére fognak koncentrálni. A most készülő rendszerben néhány egérkattintással lehet majd tűzfalat konfigurálni (érdekes, hogy ez a lehetőség

SuSE[LinuxPR] A SuSE mai bejelentése szerint a SuSE Linux 7.2-es verziója június 15-én fog megjelenni. Az új disztribúcióban elsősorban a biztonsági kérdésekre és a multimédiás lehetőségek bővítésére fognak koncentrálni. A most készülő rendszerben néhány egérkattintással lehet majd tűzfalat konfigurálni (érdekes, hogy ez a lehetőség mennyire népszerű lett a Red Hat 7.1-ben felbukkanó hasonló funkció után), az AMaViS (A Mail Virus Scanner) nevű program segítségével pedig egyszerűen távol tarthatók a Kournikova-féle, elektronikus levelekben terjedő jószágok. A sajtóközlemény rendkívül szűkszavú a multimédiás újdonságok leírásában, de kifejezetten ígéretesnek hangzik a "többfunkciós szerkesztőstúdió" emlegetése.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.