Szerző: roberto

2001. május 29. 20:49

A végső megoldás az optimalizált és biztonságos Linuxhoz

[LinuxPR] Az OpenNa, Inc. ma bejelentette a Securing & Optimizing Linux: The Ultimate Solution című könyvének kiadását. Az írás a népszerű, a Linux Documentation Project oldaláról is letölthető, a Howto-knál nagyobb lélegzetű Securing and Optimizing Linux: Red Hat Edition kalauz frissített, átdolgozott, 2.0-ás verziószámmal megjelenített változata. A könyv tartalmából: 2.4 kernel IPTABLES NetFilter, Sendmail, Qmail, IMAP, PostgreSQL, MySQL, OpenLDAP, Apache SSL-lel, chroot-os környezet a fontosabb szolgáltatások számára... Az új verzió készítése során figyelembe vették az eredeti könyvhöz fűzött olvasói visszajelzéseket, az új változat igazából teljes átdolgozása az előzőnek. A kiadvány az OpenNa oldalán rendelhető meg, és talán egyszer bekerül majd a Linux Documentation Project ingyenesen letölthető kalauzai közé is.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.