Szerző: roberto

2001. május 29. 19:55

Az Adobe bejelentette az Acrobat Reader Palm OS-re készült változatát

[Adobe] A DTP-ben (Desktop Publishing) úttörő szerepet játszó cég ma bejelentette a rendkívül népszerű PDF-megjelenítő, az Adobe Acrobat

HIRDETÉS

Adobe[Adobe] A DTP-ben (Desktop Publishing) úttörő szerepet játszó cég ma bejelentette a rendkívül népszerű PDF-megjelenítő, az Adobe Acrobat 5.0-ás verziójának Palm OS-re készült változatát. A vállalat e lépésével a nemrég meghirdetett Network Publishing irányvonalat követi, amely szerint a világ a vizuálisan hatásokban gazdag tartalom időtől, eszköztől és helytől független továbbítása felé tart. Az mától ingyenesen letölthető szoftver segítségével a mindenütt jelenlévő PDF formátum most már a Palm eszközökön is elérhetővé válik. A program egyelőre csak angol nyelvű változatban érhető el, további információ az Adobe oldalain található.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 16:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.