:

Szerző: roberto

2001. május 29. 19:55

Az Adobe bejelentette az Acrobat Reader Palm OS-re készült változatát

[Adobe] A DTP-ben (Desktop Publishing) úttörő szerepet játszó cég ma bejelentette a rendkívül népszerű PDF-megjelenítő, az Adobe Acrobat

Adobe[Adobe] A DTP-ben (Desktop Publishing) úttörő szerepet játszó cég ma bejelentette a rendkívül népszerű PDF-megjelenítő, az Adobe Acrobat 5.0-ás verziójának Palm OS-re készült változatát. A vállalat e lépésével a nemrég meghirdetett Network Publishing irányvonalat követi, amely szerint a világ a vizuálisan hatásokban gazdag tartalom időtől, eszköztől és helytől független továbbítása felé tart. Az mától ingyenesen letölthető szoftver segítségével a mindenütt jelenlévő PDF formátum most már a Palm eszközökön is elérhetővé válik. A program egyelőre csak angol nyelvű változatban érhető el, további információ az Adobe oldalain található.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.