Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 28. 14:11

Új Compaq termékcsalád

[Mmd] A vállalati számítástechnika új korszakának éllovasa, a Compaq Computer Corporation május 22-én jelentette be új, a vállalati megoldásainak körébe tartozó új Compaq Evo család első tagjait alkotó noteszgépekről, professzionális munkaállomásokról és vékony kliensekről.

Az elegáns, formatervezett, fekete-ezüstszínű burkolattal ellátott Compaq Evo termékek újszerűségét az Evo Notebook N400c integrált MultiPort vezetéknélküli összeköttetése; az Evo Notebook N150 strapabíró, könnyű kivitele és megfizethető ára, az Evo Workstation W6000 és az Evo Workstation W8000 élvonalbeli feldolgozási teljesítménye és az Evo Thin Client T20 hagyományoktól mentes (legacy free) platformja fémjelzi.

Az említett fejlesztések egyszerűbbé teszik a számítástechnikai környezetet, és segítségükkel a felhasználók saját tempójukban elégíthetik ki újonnan felmerülő számítástechnikai igényeiket.

A Compaq új Evo termékcsaládjának tagjai:
Compaq Evo noteszgépek - Az új, ultrakönnyű Compaq Evo Notebook N400c beépített, 802.11b és Bluetooth* drótnélküli összeköttetést biztosító integrált MultiPorttal rendelkezik, a karcsú és könnyű Compaq Evo Notebook N150 pedig ár, teljesítmény és mobilitás szempontjából teremt új szabványt.

Compaq Evo munkaállomások - Az új Compaq Evo Workstation W6000 és W8000 az iparág élvonalába tartozó technológiákat kínál, például két Intel 1,7 GHz Xeon processzort támogat, továbbá Ultra ATA és Ultra 160 SCSI meghajtó, valamint ECC RDRAM memória található benne.

Compaq Evo vékony kliens - Az új Compaq Evo Thin Client T20 innovatív, hagyományoktól mentes platformra épül, opcionális Windows NTe vagy Windows CE operációs rendszer alatt fut, és az új Rapport Administrative Software segítségével leegyszerűsíti a távoli menedzseléssel járó teendőket.

"Megváltoztatjuk a személyi számítógépek kinézetét, egyszerűbbé tesszük használatukat és vállalati környezetbe való beillesztésüket" - mondta Jeri Callaway, a Compaq Access Business Group vállalati hozzáférésért felelős alelnöke és igazgatója.

"A felhasználók lehetőségeikhez, fejlődési sebességükhöz mérten hajthatnak végre bővítéseket - ahogy az Evo noteszgépekbe való drótnélküli összeköttetés esetében is -, és nem kényszerítjük őket arra, hogy olyan technológiát vásároljanak, amire még nincsenek felkészülve. Ez csak egyetlen példa arra, hogy miként biztosítjuk felhasználóink számára a technológia saját adottságaik és menetrendjük szerinti alkalmazását saját fejlődésük érdekében."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról