Szerző: roberto

2001. május 25. 12:52

A Sun Gnome 1.4 előzetes kiadást állított össze Solarisra

[ZDNet] A Gnome desktop iránti elkötelezettségét mutatván a Sun egy Gnome 1.4 előzetes kiadással rukkolt elő a Solaris 8 rendszerre. A szoftvercsomag megrendelhető CD-n vagy ingyenesen letölthető a Sun oldaláról. Leila Chucri a Sun termékvonal-menedzsere szerint ez egy "bevezető jellegű csomag, amely a lehetővé teszi a [...] vásárlóknak, hogy teszteljék, felfedezzék, kiértékeljék a Gnome desktop korai Solarisos változatát". A Sun egyébként jelentős segítséget ad a Gnome projektnek, együttműködve a piaci további kulcsfontosságú szereplőivel, a Red Hat-tel, a Ximian-nal, a HP-vel, hogy biztosítsák a Gnome vezető szerepét a GNU/Linux rendszereken. Tavaly augusztusban a Sun bejelentette, hogy a a Gnome 2.x a Solaris szabványos komponense lesz, de mivel ez csak 2002 közepére lesz készen, összeállították ezt a Gnome 1.4 disztribúciót, amelyhez azonban nem jár a terméktámogatás.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.