Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 23. 16:30

Az NEC, a Sony és a Toshiba is használja majd az AMD mobil Athlon 4 és mobil Duron processzorait

Az AMD kedden jelentette be, hogy három nagy japán notebook-gyártó is használja majd mobil Athlon 4 és mobil Duron processzorait.

Az AMD kedden jelentette be, hogy három nagy japán notebook-gyártó is használja majd mobil Athlon 4 és mobil Duron processzorait.

Az NEC "LaVie G" sorozatú hordozható számítógépépben 1 GHz órajelű mobil Athlon 4 és 800 MHz mobil Duron chipekkel találkozhatunk. A "LaVie L" sorozatú gépekben szinént 800 MHz mobil Duron processzor kerül. Az otthoni (tehát nem vállalati) felhasználóknak szánt gépek még ebben a hónapban megjelennek a japán piacon.

A Sony egy "VAIO note" gépbe építi be az AMD 700 MHz-es mobil Duron processzorát. A számítógép még májusban megjelenik Japánban. Az Egyesült Államokban már kapható a VAIO FX210 notebook, amiben mobil AMD Duron chip dolgozik.

A Fujitsu az "FMV-BIBLO" sorozatú gépeibe építi be a 800 MHz órajelű mobil Duron processzort. Az AMD szernint a számítógépek még ebben a hónapban piacra kerülnek.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról