Szerző: roberto

2001. május 21. 20:57

Május végén jön a SuSE Linux 7.1 Alpha processzorokra

[LinuxPR] A SuSE bejelentette, hogy május végére elkészül a SuSE Linux 7.1 a Compaq AlphaServer rendszereire. A legfrissebb SuSE disztribúció változatai így az Intel, PowerPC, SPARC és S/390-es architektúrán kívül a Compaq 64 bites platformján is futtathatóak lesznek. A május végén kiadandó rendszer a friss 2.4.4-es kernelen kívül a régebbi sorozat 2.2.19-es tagját is tartalmazni fogja a SuSE-től megszokott bőséges programkínálattal (kb. 1200 program, 6 db CD-n), internetes és hálózati eszközökkel, adatbáziskezelőkkel, fejlesztőeszközökkel, irodai programokkal és a népszerű grafikus felhasználói környezetek friss változataival együtt.

SuSE[LinuxPR] A SuSE bejelentette, hogy május végére elkészül a SuSE Linux 7.1 a Compaq AlphaServer rendszereire. A legfrissebb SuSE disztribúció változatai így az Intel, PowerPC, SPARC és S/390-es architektúrán kívül a Compaq 64 bites platformján is futtathatóak lesznek. A május végén kiadandó rendszer a friss 2.4.4-es kernelen kívül a régebbi sorozat 2.2.19-es tagját is tartalmazni fogja a SuSE-től megszokott bőséges programkínálattal (kb. 1200 program, 6 db CD-n), internetes és hálózati eszközökkel, adatbáziskezelőkkel, fejlesztőeszközökkel, irodai programokkal és a népszerű grafikus felhasználói környezetek friss változataival együtt.

"A különféle hardverek támogatása a SuSE Linuxot egységes szerverplatformmá teszi a professzionális környezetekben" -- mondta a bejelentés kapcsán Dirk Hohndel a SuSE Linux AG. műszaki vezérigazgatója -- "a SuSE Linux nemcsak széleskörű hálózati képességeivel, stabilitásával és rugalmasságával büszkélkedhet, de megmutatja az egységes és ésszerű hálózatkezelés útját is a heterogén hálózatokban". Rich Marcello, a Compaq Nagyteljesítményű Rendszerek divízójának vezetője szerint a "Linux és a nyílt forrású fejlesztések egyre inkább képesek kihasználni az Alpha architektúra erejét [...], a SuSE pedig e fejlesztések élén áll".

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról