Szerző: roberto

2001. május 19. 00:58

A SuSE Linux és az IBM eServer iSeries

[SuSE] Az IBM bejelentette, hogy az eServer-család iSeries tagjai, az AS/400-as szerverek hagyományát (a világ különböző pontjain jelenleg 700000 AS/400-as használnak) folytató gépek május 25-től lesznek elérhetőek. A bejelentés kapcsán a SuSE Linux AG ismét megmutatta, hogy mennyire gyorsan tud reagálni a piaci eseményekre: a SuSE elsőként biztosít Linux operációs rendszert az IBM iSeries sorozatra, a rendszer alapja a SuSE Linux 7.1 PowerPC-s kiadása. Az IBM a különféle hardvereken átívelő elérhetősége miatt nagyra becsüli a SuSE Linux-ot -- mondta Dirk Ott, az IBM Linux-marketing menedzsere. Az a tény, hogy a SuSE már a piaci bevezetés stádiumában is támogatja az iSeries gépeit, partnerünk technikai kompetenciáját és a két vállalat közti élénk kapcsolatokat bizonyítja. Legyen szó akár ThinkPad-ről vagy mainframe gépekről [...] igényes vásárlóink legtöbbjének a SuSE Linuxot ajánlhatjuk.

SuSE[SuSE] Az IBM bejelentette, hogy az eServer-család iSeries tagjai, az AS/400-as szerverek hagyományát (a világ különböző pontjain jelenleg 700000 AS/400-as használnak) folytató gépek május 25-től lesznek elérhetőek. A bejelentés kapcsán a SuSE Linux AG ismét megmutatta, hogy mennyire gyorsan tud reagálni a piaci eseményekre: a SuSE elsőként biztosít Linux operációs rendszert az IBM iSeries sorozatra, a rendszer alapja a SuSE Linux 7.1 PowerPC-s kiadása. "Az IBM a különféle hardvereken átívelő elérhetősége miatt nagyra becsüli a SuSE Linux-ot " -- mondta Dirk Ott, az IBM Linux-marketing menedzsere. "Az a tény, hogy a SuSE már a piaci bevezetés stádiumában is támogatja az iSeries gépeit, partnerünk technikai kompetenciáját és a két vállalat közti élénk kapcsolatokat bizonyítja. Legyen szó akár ThinkPad-ről vagy mainframe gépekről [...] igényes vásárlóink legtöbbjének a SuSE Linuxot ajánlhatjuk".

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról