Szerző: sammer

2001. május 17. 18:29

Men in Black játékokat készíthet az Infogrames

Az Infogrames bejelentette, hogy megszerezte a játékkészítéshez szükséges jogokat a Sony Pictures-től a Men in Black sci-fi vígjátékkal kapcsolatban. A megállapodás értelmében az Infogrames fejleszthet és kiadhat Men in Black-re alapuló játékokat, amik között szerepel az eredeti Columbia Pictures: Men in Black film, a MiB készülő folytatása, és a Kids' WB által készített rajzfilm sorozat. A játék több platformra is elkészülhet, mint a Sony PlayStation, PlayStation 2, a Microsoft Xbox, a Nintendo Game Cube, valamint temészetesen a PC és Macintosh is.

Az első Men is Black játék a rajzfilm sorozatra fog épülni, és ősszel jelenik meg Sony PlayStationre. A játék jelenleg félkész állapotban van, de a jelenleg is tartó E3-on Los Angelesben már be fogja mutatni az Infogrames.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.