Szerző: sammer

2001. május 17. 18:20

Mégis lesz Counter-Strike: Condition Zero

Úgy tűnik, hamisan voltak azok a pletykák, amik szerint a Valve leállította volna

Úgy tűnik, hamisan voltak azok a pletykák, amik szerint a Valve leállította volna készülő egyjátékos saját nézetű lövöldözős játékának, a Counter-Strike: Condition Zero-nak fejlesztését. Ez derül ki legalábbis a Computer Gaming World legújabb számából, ahol a címlapon szerepel a játék. Az újság értesülései szerint nem állították le a játék fejlesztését, sőt, teljes erővel dolgoznak rajta a Valve műhelyében. A Counter-Strike: Condition Zero a Valve népszerű Counter-Strike többjátékos módosítójára épül, ami a Half-Life játékhoz készült.

Doug Lombardi a Valve Software-től: "Egy egyjátékos Counter-Strike játékot készítünk Counter-Strike: Condition Zero néven. A projekt kezdetén még a Rogue-vel együtt dolgoztunk, de mostmár csak a Valve-n belül fejlesztjük. A Computer Gaming World júliusi kiadásában részletes információkat közlünk a játékról."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról