Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 17. 10:57

Jövő hétfőn jelenik meg az új Intel Xeon

Az Intel jövő hétfőn jelenti be munkaállomásokba és szerverekbe szánt Xeon processzorát, amely a Pentium 4 NetBurst architektúráján alapul.

Az Intel jövő hétfőn jelenti be munkaállomásokba és szerverekbe szánt Xeon processzorát, amely a Pentium 4 "NetBurst" architektúráján alapul.

A Xeon chipet már a múlt héten be kellett volna jelenteni, de egy utolsó pillanatban felfedezett apró hiba miatt a formális megjelenést elhalasztották.

A Foster magos Xeon várhatóan 1,4 és 1,7 GHz közötti órajeleken startol. Az új processzorra épülő szerverek az év második felében jelennek meg.

Az év második részében megkezdődik a Xeon chipek gyártása 0,13 mikronos technológiával. A 0,13 mikronos csíkszélességgel készülő Prestonia megos Xeon chipek első példánya 2002 elején jelenik meg hozzávetőlegesen 2,2 GHz-es órajelen.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról