Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 17. 10:45

Szórakoztató játékokkal igyekszik eladni a GameCube-ot a Nintendo

A Nintendo képviselői szerdán mutatták be a GameCube konzolt az E3 kiállításon, és a kereskedelmi megjelenés dátumát is elárulták.

A Nintendo képviselői szerdán mutatták be a GameCube konzolt az E3 kiállításon, és a kereskedelmi megjelenés dátumát is elárulták.

Satoro Iwata, a Nintendo stratégiai főnöke elmondta, hogy bár a GameCube hardvere gyengébb, mint a vetélytársaké, ezt bőven ellensúlyozzák majd a szórakoztató, élvezhető játékok. Iwata szerint a játékfejlesztők mostanában túlságosan előtérbe helyezik a garfikát és kevés figyelmet fordítanak a játékélményre.

A Nintendo a konzol könnyű programozhatóságával szeretné megnyerni a fejlesztőket. A cég szerint a GameCube lehetőségei nagyon könnyedén kihasználhatók, és egyszerű a fejlesztés. Ráaádásul a vállalat olyan nagy játékokat és figurákat tud maga mögött, amik akár önmagukban is garantálják a sikert. Ezek közé tartozik például Mario és a Pokémonok.

A Nintendo GameCube szeptember 14-én debütál Japánban, az Egyesült Államokban pedig 3 nappal az Xbox előtt, november 5-én jelenik meg. A konzol árát egyelőre nem közölték, ezt egy jövő heti konferencián hozza nyilvánosságra a japán konzolgyártó.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.