Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 16. 12:49

Hamis Rolex órák aukciója miatt perelik az eBay-t

A karóráiról ismert Rolex beperelte az eBay elektronikus aukciósház német leányvállalatát, az eBay Gmbh-t valamint az eBay International-t.

HIRDETÉS

A karóráiról ismert Rolex beperelte az eBay elektronikus aukciósház német leányvállalatát, az eBay Gmbh-t valamint az eBay International-t.

Az óragyártó vállalat szerint az német eBay weboldalán a felhasználók hamis Rolex órákat hirdettek meg és adtak el, és ezzel megsértették a Rolex márkavédjegyet és tisztességtelen versenyelőnyhöz jutottak. A svájci óragyár a bíróságtól kártérítést megítésélét kérte, valamint indítványozta, hogy tiltsák be a Rolex termékek kereskedelmét az eBay-en.

Az eBay egyik szóvivője elmondta, hogy a vállalat az Egyesült Államokban és Németországban is biztosítja a cégeknek, hogy beletekinthessenek az árverésekbe, és jelezhessék, ha a szellemi tulajdonukat, márkavédjegyüket sértve érzik. A szóvivő szerint a Rolex részt vesz az amerikai programban, de a németben nem.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 16:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.