:

Szerző: roberto

2001. május 16. 09:17

GNU C fordító 3.0 -- május 25 előtt érkezik az első tesztcsomag

[LinuxProgramming] A GNU C fordító (GCC) projektjének vezetője közzétette a GCC új főverziójának megjelenésére vonatkozó terveit és az ehhez kapcsolódó ütemezési feladatokat. Azt hiszem, nem lehet eléggé hangsúlyozni ennek a fontosságát, az új GNU C fordító minden Linux és egyéb *nix rendszerre hatással lesz, a nagyobb linuxos cégek -- élükön a Red Hat-tel :) -- már hónapok óta feszülten várják a hármas verziót. Május 25-e előtt elkészül az első tesztcsomag, június 15-én pedig -- vagy még akár előtte is -- meg fog jelenni az új GCC, ha ez mégsem így történne, Mark Mitchell (a GCC kiadásáért felelős guru) június 16-án délben öngyilkosságot fog elkövetni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.