Szerző: roberto

2001. május 16. 06:34

Porából éledt főnix: hamarosan új XMMS-verzió várható

[XMMS.org] Az egyik legjobb és legrégebbi *nixos, X-es zenelejátszó, újabban médialejátszó, az x11apm utódja, az XMMS hamarosan új verzióval fog jelentkezni.

[XMMS.org] Az egyik legjobb és legrégebbi *nixos, X-es zenelejátszó, újabban médialejátszó, az x11apm utódja, az XMMS hamarosan új verzióval fog jelentkezni. Havard Kvalen, a program egyik fejlesztője az XMMS siteon végre közzétette a hírt: megjelent a 1.2.5 pre1, megtörve ezzel a projekt körüli, már több mint féléves csendet. A készülő új verziót innen lehet letölteni, a hibákat pedig, ha egy mód van rá, itt jelentsük.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.