Szerző: bzd

2001. május 11. 21:35

Egy hordó folyékony nitró és egy 1.33GHz-es Thunderbird frigye

A VR-Zone most igazán kitett magáért : Fogtak egy jócskán átalakított ASUS A7M266 alaplapot, egy 1.33GHz-es AMD Athlon Thunderbird processzort és megfejelték az egészet egy adag folyékony nitrogénnel.

A VR-Zone most igazán kitett magáért: Fogtak egy jócskán átalakított ASUS A7M266 alaplapot, egy 1.33GHz-es AMD Athlon 'Thunderbird' processzort és megfejelték az egészet egy adag folyékony nitrogénnel.

Az alaplap lelkét képező AMD 761-es north bridge-re Peltier + vízhűtés combo került, az gyári órajelgenerátor helyett egy speciális darabot használtak és a memóriamodulok is hűtőbordát kaptak. A kétségkívül extravagáns hűtés meghozta gyümölcsét, 12*186, azaz 2235MHz-et...

Az igazság az, hogy japán barátaink már annyira hozzászoktattak ezekhez a brutális eredményekhez, hogy ezúttal már nem kellett sokáig keresgélnem leesett államat. Rekord eredmény, ráadásul az elkövető kivételesen nem japán!

Természetesen ez csak egy rekordkísérlet volt, mert amint az a fenti képen is látható egy ilyen gép mindennapos használatra gyakorlatilag alkalmatlan, elég ha csak a -200°C körüli folyékony nitrogénre gondolunk, ami szélsebesen párolog, az ára valahol a benziné közelében mozog és veszélyessége miatt beszerzése is engedélyhez kötött. (Kiskapuk persze vannak.)

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.