Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 10. 14:56

Az AMD FAB 30 gyára elnyerte az "Év gyára" kitüntető címet

A Semiconductor International szakfolyóirat az AMD drezdai FAB 30 gyárának ítélte oda az Év gyára kitüntetést. A kitüntetést eddig már kilencszer ítélték oda, és harmadik alkalommal kapja azt az AMD.

A Semiconductor International szakfolyóirat az AMD drezdai FAB 30 gyárának ítélte oda az "Év gyára" kitüntetést. A kitüntetést eddig már kilencszer ítélték oda, és harmadik alkalommal kapja azt az AMD.

"Ami a leginkább lenyűgözött minket a FAB 30-cal kapcsolatban, hogy eleve rézalapú chipgyártásra készítették fel. Ehhez a vegyi folyamatokat, a szennyvízelvezetést, a tisztaszobát és az autmatizálási rendszereket egészen újszerű megközelítésben kellett megtervezni" - mondta a Semiconductor International főszerkesztője Peter Singer.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról