Szerző: sammer

2001. május 10. 04:48

Az NPD Intelect legújabb játék eladási toplistáján továbbra is uralkodik a The Sims család, de feltűnt egy újabb trónkövetelő is

Az NPD Intelect játék eladási toplistájának az élén a helyzet továbbra is változatlan,

Az NPD Intelect játék eladási toplistájának az élén a helyzet továbbra is változatlan, a The Sims család megerősítette a helyét, bár a Black & White beférkőzött a Sims játékok közé a harmadik helyre. Kiadói szempontból jelenleg egyértelműen az Electronic Arts uralja a terepet. A mostani meglepetés a The Sims és B&W játékok után az ötödik helyen következik, ami a GodGames nemrég kiadott Tropico nevű stratégiai játéka, amiben egy kis szigetország diktátori szerepét kapjuk a kezünkbe. Az ország vezetőjeként az a feladatunk, hogy irányítsuk az összes gazdasági tényezőt ami az ország fejlődését befolyásolja, kialakítsuk a politikai viszonyokat és a szociális jólétet. A legvégső cél, hogy a kis szigetből virágzó túristaparadicsomot varázsoljunk. A megjelenés után egyből az ötödik helyről kezdeni nem kis teljesítmény, lehet, hogy ez a játék fogja elhozni a Sims birodalom összeomlását?

PC játék eladási toplista április 22-tól 28-ig terjedő héten:

  1. The Sims: House Party / Electronic Arts
  2. The Sims / Electronic Arts
  3. Black & White / Electronic Arts
  4. The Sims: Livin' Large / Electronic Arts
  5. Tropico / GodGames
  6. Tribes 2 / Vivendi Universal
  7. Roller Coaster Tycoon / Infogrames Entertainment
  8. Age of Empires II: Age of Kings / Microsoft
  9. Command & Conquer Red Alert 2 / Electronic Arts
  10. Hoyle Casino 2001 / Vivendi Universal

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.