Szerző: mz

2001. május 9. 20:09

Gyártásra kész a Microsoft Mobile Information Server 2001

[MS] Gyártásra kész a Microsoft Mobile Information Server 2001

[MS] Gyártásra kész a Microsoft Mobile Information Server 2001 alkalmazáskiszolgáló, mely a mobil felhasználók számára is elérhetővé teszi a különböző Microsoft .NET alkalmazásokat, valamint a szükséges vállalati információkat és intranetes tartalmakat.

A MIS tartalmazza az Outlook Mobile Acces-t s, amely biztosítja, hogy a felhasználók biztonságos körülmények között érhessék el a Microsoft Exchange Serveren található elektronikus leveleiket, címlistájukat, naptárukat, valamint feladatlistájukat.

Ugyanakkor béta változatban már elérhető az Outlook Mobile Manager is asztali PC-s alkalmazás, amely kiterjeszti az Outlook Mobile Access funkcionalitását az asztali gép és a hordozható eszköz összekapcsolásával és gazdag eszöztárat kínál az e-mail üzenetek érkezése jelentésének, valamint a naptárban, feladatlistán és a kontaktlistán szereplő adatok megjelenítésének szabályozására. Az Outlook Mobile Manager szorosan integrálódik a Mobile Information Serverrel, s ezzel az Interneten történő biztonságos kommunikációt, a jobb minőségű üzenetformázást és integrálást, valamint ellenőrzött értesítés küldést biztosít.

Az Outlook Mobile Manager ingyenesen letölthető az alábbi címről: www.microsoft.com/outlook/mobile. Díjat a csatlakozás idejének függvényében számítanak fel.

A Mobile Information Server és az Outlook Mobile Manager megjelenésére 2001 júniusában lehet számítani.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról