:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 9. 16:33

Az AMD Palomino kódnevű processzora "Athlon 4" néven kerül piacra?

[Aces Hardware] Japánból származó források szerint az AMD eddig Palomino kódnéven ismert processzora Athlon 4 keresztnéven jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. Belső AMD dokumentumok állítólag már tartalmazzák az Athlon 4 nevet.

[Ace's Hardware] Japánból származó források szerint az AMD eddig Palomino kódnéven ismert processzora "Athlon 4" keresztnéven jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. Belső AMD dokumentumok állítólag már tartalmazzák az "Athlon 4" nevet.

Az AMD Athlon model 6 (Palomino) chip piaci megjelenése a nyárra várható. Amennyiben visszatekintünk az AMD processzorok közelmúltjára, az elnevezés logikusnak tűnik: a K6-2 processzorok a Pentium II ellenfeleként lettek bemutatva, a K6-III pedig a Pentium III helyzetét igyekezett megszorítani.

Az AMD úgy látszik, a számok segítségével szeretné tájékoztatni a kevésbé hozzáértő vevőket, hogy milyen teljesítmény is várható chipjétől.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.