Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 9. 16:33

Az AMD Palomino kódnevű processzora "Athlon 4" néven kerül piacra?

[Aces Hardware] Japánból származó források szerint az AMD eddig Palomino kódnéven ismert processzora Athlon 4 keresztnéven jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. Belső AMD dokumentumok állítólag már tartalmazzák az Athlon 4 nevet.

[Ace's Hardware] Japánból származó források szerint az AMD eddig Palomino kódnéven ismert processzora "Athlon 4" keresztnéven jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. Belső AMD dokumentumok állítólag már tartalmazzák az "Athlon 4" nevet.

Az AMD Athlon model 6 (Palomino) chip piaci megjelenése a nyárra várható. Amennyiben visszatekintünk az AMD processzorok közelmúltjára, az elnevezés logikusnak tűnik: a K6-2 processzorok a Pentium II ellenfeleként lettek bemutatva, a K6-III pedig a Pentium III helyzetét igyekezett megszorítani.

Az AMD úgy látszik, a számok segítségével szeretné tájékoztatni a kevésbé hozzáértő vevőket, hogy milyen teljesítmény is várható chipjétől.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.