Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 9. 16:33

Az AMD Palomino kódnevű processzora "Athlon 4" néven kerül piacra?

[Aces Hardware] Japánból származó források szerint az AMD eddig Palomino kódnéven ismert processzora Athlon 4 keresztnéven jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. Belső AMD dokumentumok állítólag már tartalmazzák az Athlon 4 nevet.

[Ace's Hardware] Japánból származó források szerint az AMD eddig Palomino kódnéven ismert processzora "Athlon 4" keresztnéven jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. Belső AMD dokumentumok állítólag már tartalmazzák az "Athlon 4" nevet.

Az AMD Athlon model 6 (Palomino) chip piaci megjelenése a nyárra várható. Amennyiben visszatekintünk az AMD processzorok közelmúltjára, az elnevezés logikusnak tűnik: a K6-2 processzorok a Pentium II ellenfeleként lettek bemutatva, a K6-III pedig a Pentium III helyzetét igyekezett megszorítani.

Az AMD úgy látszik, a számok segítségével szeretné tájékoztatni a kevésbé hozzáértő vevőket, hogy milyen teljesítmény is várható chipjétől.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról