Szerző: roberto

2001. május 9. 21:03

Az ActiveState bejelentette a PerlEx 2.0-t Windows NT és Windows 2000 rendszerekhez

[LinuxPR] Az ActiveState bejelentette a PerlEx 2.0-t. A plugin Windows NT és Windows 2000 kompatibils megoldás webszerverekhez, segítségével könnyen lehet webes szolgáltatásokat készíteni és továbbfejleszteni az ezekre vonatkozó szabványok és előírások alaposabb ismerete nélkül is. A PerlEx segítségével sokkal hatékonyabban, kisebb CPU-terheléssel és rövidebb reakcióidővel működhet a Perl a windowsos webszervereken. A termék processzoronként 395 dollárba kerül, a korábbi verziók regisztrált felhasználói ingyenes frissítést kaphatnak. További információ az ActiveState PerlEx 2.0 honlapon olvasható.

ActiveState[LinuxPR] Az ActiveState bejelentette a PerlEx 2.0-t. A plugin Windows NT és Windows 2000 kompatibils megoldás webszerverekhez, segítségével könnyen lehet webes szolgáltatásokat készíteni és továbbfejleszteni az ezekre vonatkozó szabványok és előírások alaposabb ismerete nélkül is. A PerlEx segítségével sokkal hatékonyabban, kisebb CPU-terheléssel és rövidebb reakcióidővel működhet a Perl a windowsos webszervereken. A termék processzoronként 395 dollárba kerül, a korábbi verziók regisztrált felhasználói ingyenes frissítést kaphatnak. További információ az ActiveState PerlEx 2.0 honlapon olvasható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról