Szerző: Ady Krisztián

2001. május 8. 18:57

Direct Control 5.5 beta 6 - DirectX finomhangolás

[DVDCenter] A Windows sokat szidott, vagy éppenséggel sokat áldott DirectX felülete nagyon nehezen elérhető egy halandó számára. Ezt a tűrhetetlen helyzetet orvosolja a Direct Control 5.5 Beta 6, mely egyedülálló módon minden DX komponenshez szabad hozzáférést biztosít.

Működés közben engedélyezhetjük vagy tilthatjuk le a DirectDraw, DirectInput, DirectSound sőt, akár a Direct3D forrásokat. Ezenkívül alkalmas a CD és DVD-ROM-ok cache optimalizálására, meg kismillió dologra.

A DirectX felület bütykölése akár az egész operációs rendszert tönkreteheti, ezért mindenki a saját felelősségére szedje le!

Letöltéshez klikk ide.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.