Szerző: roberto

2001. május 8. 18:50

Megjelent a Mozilla 0.9

[LinuxToday] A Mozilla-projekt újabb verziót tett közzé a készülő böngészőből. A főbb újdonságok: automatikus proxy-konfiguráció, javított Personal Security Manager (átalakított interfésszel); a levél- és hírolvasó frontend alapos vizsgálaton esett át, gyorsabb lett, a böngésző és a levelező új cache-t használ, ez szintén gyorsít a program működésén;

[LinuxToday] A Mozilla-projekt újabb verziót tett közzé a készülő böngészőből. A főbb újdonságok: automatikus proxy-konfiguráció, javított Personal Security Manager (átalakított interfésszel); a levél- és hírolvasó frontend alapos vizsgálaton esett át, gyorsabb lett, a böngésző és a levelező új cache-t használ, ez szintén gyorsít a program működésén; megújult a súgó, most a Netscape 6-tól örökölt oldalakat tartalmazza; végül, szintén a sebességre koncentrálva, az alapoktól kezdve újraírták a képmegjelenítő libeket. A 0.9-es Mozilla Release Notes itt olvasható, maga program pedig innen tölthető le.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról