Szerző: sammer

2001. május 7. 20:56

Jól halad a Dark Age of Camelot online fantasy szerepjáték fejlesztése

A Mythic Entertainment bejelentette, hogy beépítette a másik játékos elleni

HIRDETÉS

A Mythic Entertainment bejelentette, hogy beépítette a másik játékos elleni harcot a készülő, kifejezetten többjátékos módra fejlesztett Dark Age of Camelot szerepjátékának legújabb béta változatába. A Dark Age of Camelot egy, az EverQuest és az Asheron's Call játékokhoz hasonló online szerepjáték lesz, ahol a játékos megalkothatja saját karakterét, és megtervezheti utazásait a 3D-s fantasy világban, ahol szörnyekkel csatázhat és tapasztalati pontokat szerezhet. A játék három eltérő fantázia birodalmat tartalmaz, amik a középkori európai országokon alapulnak: az Albion népcsoport, ami az ősi Angliára hasonlít, a Midgard nemzet az ókori Norvégia területén, és Hibernia, ami a régi Írországra hasonlít. A játékos a három birodalom egyikében készíthet magának karaktert, és harcolhat más birodalmakból való játékosokkal, hogy erőteljes fegyverekhez jusson, és dicsőséget szerezzen azáltal, hogy minden egyes nyertes csatával növeli birodalmának pontjait.

Jelen pillanatban, a Dark Age of Camelot a zárt ajtók mögötti béta tesztelés harmadik fázisában tart, és a három birodalom közül kettő: Albion és Midgard teljesen elkészült. A Mythic közölte, hogy azok a karakterek, amik elérték a 15. szintet, részt vehetnek az első játékos játékos elleni csatában azáltal, hogy speciális teleportereket használnak a birodalmak közötti csatamezőre jutáshoz. A nyertes karakter pedig pontokat szerezhet magának és a birodalmának azáltal, hogy legyőzte ellenfelét.

A fejlesztő Mythic Entertainment keményen készül az E3 kiállításra, ahol természetesen ezt a játékot is bemutatják. A Dark Age of Camelot 2001 végén fog megjelenni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 18:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.