Szerző: roberto

2001. május 7. 20:18

Emacspeak-14.0 Audio Desktop

[LinuxPR, Emacspeak] Megjelent az Emacspeak audio desktop új verziója. A teljes funkcionalitású desktop következetes, integrált felhasználói felülete lehetővé teszi a weben való böngészést, az üzenetküldést, a helyi és hálózati információk egyaránt könnyű elérését. Az IBM szabadon letölthető ViaVoice TTS (Outloud) beszédszintetizátora és az Emacspeak olcsó linuxos internet-hozzáférési lehetőséget biztosít a vakok és a csökkent látóképességűek számára. A leírások szerint a rendszer jóval több mint egy egyszerű képernyőolvasó szoftver, az Emacspeak a beszédjellemzők, a hanghordozás és a hallható ikonok segítségével teremti meg a szokásos desktop kellékeinek hangzó változatait.

[LinuxPR, Emacspeak] Megjelent az Emacspeak audio desktop új verziója. A teljes funkcionalitású desktop következetes, integrált felhasználói felülete lehetővé teszi a weben való böngészést, az üzenetküldést, a helyi és hálózati információk egyaránt könnyű elérését. Az IBM szabadon letölthető ViaVoice TTS (Outloud) beszédszintetizátora és az Emacspeak olcsó linuxos internet-hozzáférési lehetőséget biztosít a vakok és a csökkent látóképességűek számára. A leírások szerint a rendszer jóval több mint egy egyszerű képernyőolvasó szoftver, az Emacspeak a beszédjellemzők, a hanghordozás és a "hallható ikonok" segítségével teremti meg a szokásos desktop kellékeinek hangzó változatait.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.