Szerző: sammer

2001. május 5. 18:57

Mesterlemezre került a Star Trek: Voyager Elite Force Expansion Pack kiegészítő csomag

Mesterlemezre került az Activision saját nézetű lövöldözős játékához készült kiegészítő csomag, a Star Trek: Voyager Elite Force Expansion Pack, és a gyártás után, május 8-án kerülhet az üzletek polcaira. A kiegészítő két új egyjátékos hadjáratot, 17 új többjátékos pályát, és 12 új karakter modellt tartalmaz. Ezeken kívül építettek bele két új játékmódot, az osztály alapú csapatjátékot, és az 'assimilate' módot, illetve a Voyager hajó interaktív 3D-s újrafelépítését. A kiegészítő használatához szükség lesz az eredeti játék CD-jére is.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.