Szerző: sammer

2001. május 5. 17:31

A Cyro Networks bejelentette a Dune Generations online játszható stratégiai játékát

A Cyro Networks leleplezte legújabb készülő valós idejű online stratégiai játékát, a Dune Generations-t, ami Frank Herbert klasszikus sci-fi novella sorozatán alapul. A Cyro egyúttal útjára indította a készülő játékának hivatalos weboldalát, ahol néhány előzetes képet, információkat a háttértörténetről, egy leírást a játék világáról, és az elmaradhatatlan gyakran feltett kérdéseket találhatjuk meg a hozzájuk tartozó válaszokkal együtt.

A Dune Generations játékban egy dinasztia irányítását vehetjük a kezünkbe a Dune világában. A játék célja, hogy a világ legerősebb uralkodóházává fejlesszük a családot, és átvegyük az irányítást az Arrakis bolygón, ami a világ legértékesebb anyágának, a különleges fűszernek leggazdagabb forrása. A játék kezdetekor három féle dinasztiából választhatjuk ki azt, amelyiket irányítani szeretnénk. A kereskedő, katonai és zsoldos uralkodóházak különböző játékmenetet és taktikát tesznek szükségessé a cél felé vezető úton. A Dune Generations kiadását 2001 végére tervezik.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.