:

Szerző: sammer

2001. május 5. 17:31

A Cyro Networks bejelentette a Dune Generations online játszható stratégiai játékát

A Cyro Networks leleplezte legújabb készülő valós idejű online stratégiai játékát, a Dune Generations-t, ami Frank Herbert klasszikus sci-fi novella sorozatán alapul. A Cyro egyúttal útjára indította a készülő játékának hivatalos weboldalát, ahol néhány előzetes képet, információkat a háttértörténetről, egy leírást a játék világáról, és az elmaradhatatlan gyakran feltett kérdéseket találhatjuk meg a hozzájuk tartozó válaszokkal együtt.

A Dune Generations játékban egy dinasztia irányítását vehetjük a kezünkbe a Dune világában. A játék célja, hogy a világ legerősebb uralkodóházává fejlesszük a családot, és átvegyük az irányítást az Arrakis bolygón, ami a világ legértékesebb anyágának, a különleges fűszernek leggazdagabb forrása. A játék kezdetekor három féle dinasztiából választhatjuk ki azt, amelyiket irányítani szeretnénk. A kereskedő, katonai és zsoldos uralkodóházak különböző játékmenetet és taktikát tesznek szükségessé a cél felé vezető úton. A Dune Generations kiadását 2001 végére tervezik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.