Szerző: sammer

2001. május 4. 16:43

Letölthető a Independence War 2: The Edge of Chaos űrharc szimulátor tralier videója

Az Infogrames kiadott egy új tralier videót a készülő Independence War

Az Infogrames kiadott egy új tralier videót a készülő Independence War 2: The Edge of Chaos nevű űrharc szimulátorából. Az előző traliertől eltérően alapos betekintést nyerhetünk a játékmenetbe, megismerhetünk néhány hajót a játékban szereplők közül, és az új, továbbfejlesztett környezetet (bár az űrben sok változást ne keressünk). Az Independence War 2 sok évvel az előző rész után játszódik. A játékban Cal Johnson volt elítélt szerepébe bújhatunk egy küldetésben, amint az apja haláláért készül bosszút állni, miközben a távoli űrben való életben maradás is kellő kihívást jelent a számára. A Independence War 2: The Edge of Chaos a bejelentett határidő szerint júniusban fog megjelenni.


Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.